Other exhibitors
About Ню Сайънс ЕООД
Ню Сайънс ЕООД
Ню Сайънс ЕООД Silver
Crafted in Bulgaria, Inspired by Nature
Available from 6:00 PM - 10:00 PM (Europe/Sofia)
+359889371074
Bulgaria

ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ... ВДЪХНОВЕНО ОТ ПРИРОДАТА


Водени от желанието за избор на чиста храна, през последните години се сблъскахме с огромното предлагане на продукти, които включват все повече добавки, подобрители, оцветители, ароматизатори… все неща, които всеки човек, грижещ се за здравето си би искал да избегне. Така се зароди идеята за създаване на продукти, които да не съдържат никакви добавки, да са минали през минимални обработки и да включват само качествени съставки. Исках да създадем десерти и солени крекери, които са удобни да ги вземем с нас навън – на работа или докато пътуваме, както и да похапнем вкусно и без угризения у дома.


Развиваме собствено предприятие за производство, в което с много желание създаваме нашите продукти – с чисти съставки – натурални или органични.


Нашите продукти са направени от истински български плодове, ядки и семена, зеленчуци и подправки. Рецептите, над които сме работили месеци наред, са сътворени с много любов към здравословния начин на живот и внимание към качествения вкус. Съставките подбираме, комбинирани и тестваме  всеки ден, за да постигнем перфектен баланс и наситеност от нови и нови вкусове.